返回列表 發帖
1. 重有貨嗎?
>yes

2. 繁體不是外掛的嗎,
>no

根本係繁體的嗎?因行貨只有簡體(很擔心)
>已改繁體
http://www.mobile-channel.com/fo ... &extra=page%3D1

3. 用wifi會hang機嗎?
>否

4. 幾點收工, 怕上來你close左啊?
>10:00 pm

謝謝你, 我見個keypad無筆劃, 都可以用筆畫輸入的嗎?

原帖由 xoo88 於 19-11-2006 00:35 發表
謝謝你, 我見個keypad無筆劃, 都可以用筆畫輸入的嗎?

YES

我想今晚去你到買機, 今晚會開嗎? 重有貨嗎? 包64mb ?

謝利記, 我重有一個問題係, 第時我買左之前可吾可以在線上做 upgrade firmware嫁, 定係要去找你upgrade嫁?

頭先剛剛打比你啊, 關於firmware的問題,我都o吾係太明白啊,本來我想今晚去找你,好在剛剛打比你,原來你今日o吾開門啊,你話可以係internet upgrade但係又話又宜家得,咁你個意思係吾係之前係吾得自己upgrade,宜家先可以?

原帖由 xoo88 於 12-12-2006 11:55 發表
謝利記, 我重有一個問題係, 第時我買左之前可吾可以在線上做 upgrade firmware嫁, 定係要去找你upgrade嫁?

暫時可以 online upgrade.

原帖由 xoo88 於 12-12-2006 16:54 發表
頭先剛剛打比你啊, 關於firmware的問題,我都o吾係太明白啊,本來我想今晚去找你,好在剛剛打比你,原來你今日o吾開門啊,你話可以係internet upgrade但係又話又宜家得,咁你個意思係吾係之前係吾得自己upgrade,宜家先可 ...

暫時還可以 online upgrade,但係第日 S.E 要認 CDA/imei 就......

买的时候,你给装的swiss manger 1。1 是beta 版吗?
还有,我买的是简体版的,是否可以自己update?

請問現時還有貨嗎?How Much?thanks.

如果用SH903未中文改中文機可以TRADE到幾多呀,咁要補幾錢呀?
玩在有貨嗎?

想問下仲有冇貨?